Сутра ревија филма: “Вољени Пабло Ескобар” и “Хотел Трансилванија 3: Одмор почиње”

У которварошкој кино сали у сриједу 29.08.2018. године премијерно биће приказани, хит филмови: “Вољени Пабло Ескобар” од 20:30 часова, и “Хотел Трансилванија 3: Одмор почиње” од 18:30 часова.

ВОЉЕНИ ПАБЛО ЕСКОБАР – 20:30 часова

Више пута екранизована животна прича Пабла Ескобара и увек оспоравана од његове породице. Овога пута другачији поглед на романсу са новинарком Вирџинијом Валехо у филму „Вољени Пабло“!
Веродостојнији поглед на романсу између једног од највећих нарко босова свих времена Пабла Ескобара и новинарке Вирџиније Валехо. “Вољени Пабло” је мафијашка биографска драма редитеља Фернанда Леона де Араноа настала управо према мемоарима Вирџиније Валехо. У филму контроверзни пар тумаче познати супружници Хавијер Бардем и Пенелопе Крус.
Прича је препуна акције и напетости о успону и паду колумбијског нарко-боса, озлоглашеног Пабла Ескобара Гавириа. Филм веродостојно описује Ескобара као политичара, човека из народа, разбојника, затвореника и бегунца пред смрћу. Доноси нам аутентично препричан делић тамне стране светске историје са фокусом на његов буран љубавни однос са амбициозном новинарком.
Оригинални наслов: Ловинг Пабло
Редатељ: Фернандо Леон де Араноа
Улоге: Јавиер Бардем, Пенелопе Цруз, Петер Сарсгаард…
Жанр: Драма, криминалистички, биографски
Трајање: 123 мин

ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 3: ОДМОР ПОЧИЊЕ – 18:30 часова

У трећем наставку овог анимираног хита придружите се омиљеној породици чудовишта док крећу на породични одмор, на луксузно крстарење, како би се Дракула одморио од пружања одмора другима. Луксузном крстарењу не одолева ни остатак Дракулиног чопора па се и они придружују путовању.
Чудовишта се на броду фантастично забављају уживајући у свим садржајима која им се нуде, од различитих спортских активности преко феноменалне и преукусне хране до егзотичних екскурзија. Али одмор се претвара у ноћну мору када Мавис схвати да је Дракула пао на шарм тајанствене капетанице Ерике која скрива опасну тајну која би могла уништити сва чудовишта.
ИЗВОРНО ИМЕ: Хотел Трансyлваниа 3: Суммер Вацатион
РЕДИТЕЉ: Генндy Тартаковскy
ЖАНР: Анимација, авантура
УЛОГЕ: Драган Мићановић, Ива Стефановић, Александар Радојичић, Стрибор Чолић, Предраг Ејдус
ТРАЈАЊЕ ФИЛМА: 97 минута