У суботу на Градском тргу у Котор Варошу „Конференција беба 2017“

У организацији Јавне установе „Центар за културу, спорт и информисање“, на которварошком Градском тргу, у суботу 24. јуна, са почетком у 19:00 часова, биће одржана „Конференција беба 2017“.

На конференцији ће бити изабрано трочлано предсједништво, најмлађа и најстарија беба, као и беба са највише браће и сестара.

Најмлађи Которварошани ће моћи уживати и такмичити се у пузању (узраст до једне године), испијању сокића (узраст од 1 до 2 године  и узраст од  2 до 4 године, а малишани ће се такмичити и у игри слатког изненађења (узраст од 4 до 6 година).

За све посјетиоце ове манифестације припремљен је богат музичко-сценски програм уз учешће малишана Дјечијег вртића „Лариса Шугић“, и аниматорa.

Право на учешће имају сва дјеца предшколског узраста која се пријаве до суботе 24. јуна до 19:00 часова у просторијама Јавне установе „Центар за културу, спорт и информисање“, путем броја телефона 051/785-266 или на самој конференцији беба.

Покровитељи ове манифестације су: Јавна установа „Центар за културу, спорт и информисање“ Котор Варош, Општина Котор Варош и  Министарство породице, омладине и спорта Републике Српске.