У току пријаве за 51. турнир у малом фудбалу

У организацији општине Котор Варош и ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“ од 11. до 17. јуна биће одржан традиционални 51. турнир у малом фудбалу „Котор Варош 2018“, који ће окупити велики број тимова из Котор Вароша, Бањалуке, Градишке, Челинца, Прњавора, Добоја, Кнежева, Теслића…

Све утакмице ће бити одигране на игралишту Радничког универзитета, а осим сениора на турниру ће учествовати и радници предузећа и јавних установа, који су запослени на подручју општине, те млађе узрасне категорије.

Пријаве се примају до недјеље (10. јуна), када ће од 20.00 часова у которварошкој кино-сали бити обављено извлачење група. Пријаве по екипи износе за сениоре и предузећа 100 КМ, а за пионире 50 КМ.

И ове године смо урадили много ствари на сређивању игралишта (реконструкција голова, набавка нових мрежа, поправка трибина, фарбање линија…), јер желимо да створимо фудбалски амбијент у којем ће сви посјетиоци моћи да уживају“, рекао је Драган Зељковић, предсједник Организационог одбора турнира.

По његовим ријечима велико је интересовање за турнир и зато је неопходно да се екипе у сениорској категорији и у конкуренцији предузећа пријаве до недјеље и уплате предвиђену котизацију.

Накнадне пријаве нећемо узимати у обзир, а остало је довољно времена да сви заинтересовани пријаве екипе и присуствују жријебу, гдје ће им бити подијељен и правилник турнира“, поручио је Зељковић.

Играће се по систему 5+1, а турнир су традиционално подржали бројни привредни субјекти са подручја општине.

Укупни наградни фонд турнира износи 3.000 КМ, док су за најуспјешније појединце и екипе обезбијеђене новчане награде, пехари и дипломе.