Вечерас извлачење група за турнир у малом фудбалу „Котор Варош 2016“

Обавјештавамо предстaвнике сениорских екипа да  ће се извлачење група за градски турнир обавити вечерас у 19 часова у которварошкој спортској дворани.

У организацији општине Kотор Варош и которварошког Центра за културу, спорт и информисање, од 14. до 23. јуна, биће одржан традиционални, 49. по реду, турнир у малом фудбалу „Kотор Варош 2016“, који ће окупити велики број тимова из Бањалуке, Челинца, Прњавора, Добоја, Kнежева, Теслића и нашег града.

Све утакмице биће одигране на уређеном игралишту поред Радничког универзитета. Пријаве су се примале до недјеље (12. јуни), а вечерас ће бити обављено извлачење група.

Укључивањем предузећа и јавних установа са подручја општине Kотор Варош желимо да подстакнемо раднике на рекреацију и бављење спортом, а они би допринијели масовности турнира.

Утакмице ће судити делегиране судије ПФС Бања Лука, а број екипа у сениорском дијелу турнира је ограничен (16).

Од уторка (14. јуни) до петка (17. јуни) играће се групна фаза турнира за сениоре, што значи сваки радни дан су на распореду мечеви у једној групи.

Викенд је резервисан за наступ предузећа и јавних установа са подручја општине, док ће се четвртфинални мечеви сениорског дијела турнира играти у понедјељак. Уторак је резервисан за наступе млађих узрасних категорија, а сриједа и четвртак су предвиђени за полуфиналне и финалне мечеве.

И ове године турнир су подржали бројни привредни субјекти са подручја општине, а један дио средстава је намијењен за лијечење нашег суграђанина Стефана Мајсторовића.

За најуспјешније појединце и екипе су обезбијеђене вриједне робне и новчане награде, а укупни наградни фонд турнира је 3.000 KМ.