Ветерани „Младости“ доказали да су фудбалери велики каваљери

Фудбалски ветерани Котор Вароша поводом Дана жена у хотелу “Хајдучке воде” организовали су дружење са својим љепшим половинама и тако им ставили до знања колико их цијене и поштују. Иницијатива је потекла од Алексе Вучановића, који је истакао да очекује да даме врло брзо узврате фештом, јер се са ветеранима није лако и једноставно узаимати.

„Ми смо се морали на неки начин искупити за останке до касних сати послије недјељне рекреације и овим гестом жељели смо показати нашу љубав и уједно колико поштујемо њихову толеранцију“, рекао је Вучановић и додао да ће ово окупљање постати традиционално.

Даме су биле одушевљење дружењем, а посебно изненађење је била чињеница да су њихови партнери пропустили термин за рекреацију и у потпуности им посветили недјељу.

„Биле смо уз њих док су се професионално бавили фудбалом, сада смо с њима када рекреативно играју, а знамо да највише уживају у трећем полувремену. Битно је да су живи и здрави и јединствени у свему што раде, а данашњим гестом су нас пријатно изненадили, јер су показали да мисле на нас. Ово је била одлична прилика да се и ми жене међусобно упознамо“, рекла је Живана Варошић, супруга једног од најбољих фудбалер Младости у њеној историји Дамира Варошића.

Слободан Петровић, предсједник Удружења за промоцију и значај спортске рекреације, уручио је пригодне поклоне и захвалнице припадницама љепшег пола уз поруку да је њихова највећа срећа што су се удале за људе којима су главне врлине вјерност и оданост,али и за спортисте по којима је Котор Варош препознатљив.

Поштење, уз обавезу да сљедеће године окупи исту екипу, примио је најстарији ветеран Славко Жутић, који је изразио задовољство што су његови саиграчи и данас заједно и жељу да ова дружења трају још дуго година.