Завршена санација которварошког Дома здравља

Комисија за пријем објекта, након што је обишла зграду и прегледала обављене радове, констатовала је да је санација објекта Дома здравља “Свети Пантелејмон” Котор Варош успјешно завршена.
Комисија коју чине представници Министарства здравља и социјалне заштите РС, општине Котор Варош и Дома здравља утврдила је да је све протекло по плану, да је објекат урађен по пројекту, да су радови завршени у року и на високом нивоу квалитета и према опису које је прописало Министарство здравља и социјалне заштите.


Санација је подразумијевала извођење низа грађевинских радова, замијену кровне конструкције и кровног покривача, а урађена је и нова термо-фасада и фасада и санирани су санитарни чворови и цијеви за централно гријање.

Директор Дома здравља “Свети Пантелејмон” Котор Варош Владимир Бибић каже да је веома задовољан обављеним радовима.

„Најважније је да је квалитет радова на највишем нивоу и да није било пробијања уговорене цијене и рокова. Све је текло по плану иако је био кратак период за санацију и зимски период јер је све добром организацијом приведено крају. Такође сам задовољан што се санација није одразила на рад Дома здравља и пружање услуга пацијентима које сада очекују још бољи услови за лијечење“, рекао је Бибић.


Ово је прва озбиљна санација Дома здравља након 40 година, послије које ће бити створени бољи услови за рад особља и лијечење пацијената.