ШАРОВИЋ: МЛАДИ МОГУ МИЈЕЊАТИ ДРУШТВО НА БОЉЕ

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић присустовао је другом модулу четврте генерације Политичке академије Српске демократске странке који је овај викенд одржан у Бања Луци, у просторијама Народне скупштине Републике Српске.

Општински одбор СДС-а Kотор Варош представља Драгана Радмановић.

„Млади људи могу мијењати друштво на боље и  Српска демократска странка има амбицију да заједно са младим снагама буде носилац промјена и изградње одговорне будућности у Републици Српској и Босни и Херцеговини“ – истакао је предсједник СДС Мирко Шаровић у обраћању младим полазницима четврте генерације  Политичке академије СДС.

Шаровић је казао да има вјеру да Република Српска и Босна и Херцеговина могу бити боље мјесто за живот.

„Ви сте дио историјске странке и наша је обавеза да вам помогнемо да постанете лидери не само у СДС-у већ и лидери за будућност Републике Српске“ – рекао је Шаровић, обраћајући се полазницима Политичке академије СДС.

Током тродневне едукације полазници Политичке академије СДС имали су прилику да слушају излагања народних посланика Миладина Станића, Давора Шешића и Иванке Марковић о раду Народне скупштине Републике Српске. Такође, тема која је била у фокусу рада било је и политичко комуницирање и вјештине јавног наступа.


Ово је четврта генерације Политичке академије СДС која броји 49 полазника. У претходне три генерације Политичку академију СДС завршило је више од 200 полазника.