АКТИВ МЛАДИХ СДС КОТОР ВАРОШ ОРГАНИЗУЈЕ ОДБОРНИЧКИ САТ

У организацији Актива младих СДС Котор Варош биће одржан „Одборнички сат“ у просторијама мјесне заједнице Котор Варош (четвртак 03. март у 18:30).

У саставу Актива младих СДС Котор Варош су четири одборника: Александар Лујић, Дарко Даниловић, Станко Тепић и Бојан (З) Ђекановић.

Грађани ће бити у могућности да дођу у канцеларију мјесне заједнице Котор Варош (улаз до Радничког игралишта) и да разговарају са одборницима из реда младих о разним темама.

Омладинске активности, положај младих у Котор Варошу, лични проблеми и недоумице, правна помоћ и на низ других тема одборници ће бити спремни да одговоре заинтересованим грађанима и да укажу на њих надлежним институцијама.

„Циљ ове активности је да омогућимо грађанима још један вид могућности да се обрате за проблеме и недоумице које имају. Иако смо ми константно доступни грађанима, желимо да им омогућимо још један механизам којим би се могли обратити и указати на одређене идеје и проблеме“ наводе у изјави за наш портал из Актива младих СДС Котор Варош.

Као и много других активности, Актив младих СДС Котор Варош је први од политичких чиниоца покренуо сличну активност у Котор Варошу.