Danas se otvara Tropic market

Kompanija Tropic maloprodaja, najveći domaći trgovački lanac, u čijem sastavu posluju marketi pod nazivom Tropic i moj Market, u petak, 3. juna, otvara svoj novi prodajni objekat u Kotor Varoši, u ulici Stefana Nemanje bb.

Vrata svog 47. po redu savremeno opremljenog marketa, Tropic će otvoriti zajedno sa svojim sugrađanima uz promocije, degustacije, roštiljadu te brojne poklone i iznenađenja. Tropic market u Kotor Varoši prostire se na površini od 600 kvadratnih metara, a u ovom modernom marketu zaposlenje su dobila 22 radnika.

Na sam dan otvaranja, u petak, 3. juna, kupci u Kotor Varoši će u novootvorenom Tropic marketu, za svaku kupovinu preko 30 KM dobiti priliku da zavrte kolo sreće i osvoje zanimljive nagrade. Tropic, tradicionalno, prilikom otvaranja novih objekata za svoje sugrađane priprema i bogatu ponudu akcijskih proizvoda po najpovoljnijm cijenama. Ova posebna akcija, koja obuhvata najatraktivnije i najtraženije artikle, trajaće do 16. juna. Pored povoljnih cijena svih proizvoda, Tropic je prepoznatljiv i po širini usluga i proizvoda koje nudi u svojim marketima, pa će tako kupcima u Kotor Varoši na raspolaganju biti i odjeli sa svježim voćem i povrćem, svježim mesom, sirevima, delikatesom, kao i pekara sa svježe pripremljenim pecivima.

Tropic je za sve sve kupce i posjetioce, od 12 časova organizovao pravi gastronomski užitak uz roštilj, a za mališane je od 16 časova dogovorena velika žurka sa Mašom i Medom. Otvorenje nove trgovine, zaposleni u Tropicu, proslaviće sa svojim sugrađanima uz svečanu tortu u 17 časova. Tropic market u Kotor Varoši otvoren je 24 časa.