Дjеда Мраз обрадовао дјецу фудбалских ветерана

Которварошки фудбалски ветерани крунисали су још једну успјешну годину подјелом пакетића својим малишанима и дружењем са љепшим половинама.

Знак племенитости и доброте је измамио радост и осмијехе малишана, али и њихових мама.

Много здравља, весеља и добрих пријатеља малишанима је пожелио Дјед Мраз, а најмлађи су упутили још по коју жељу родитељима.

Желимо да се наши родитељи међусобно што више друже, јер ће онда бити више пакетића и забавних садржаја за нас, што нас посебно радује“, поручиле су Лена Вученовић и Ана Нарић.

Унучад Славка Жутића, Раденка Смиљића и Маринка Јурића су поносни на своје дједове, али и њихове другаре, јер нису заборавили да је вријеме празника истовремено и вријеме даривања.

Супруге фудбалских ветерана су пријатно изненађене што су малишани добили пакетиће, али и због чињенице да су дјеца имала прилику да се међусобно упознају.

Морамо наћи начин да им узвратимо за ову љубав коју нам у посљедње вријеме често пружају, али исто тако знамо да је то припрема за бројна путовања која их очекују ове године. Једва чекамо ново окупљање за 8. март, јер су ова дружења посебна, а пријатељства су неописива и јединствена и хвала им на томе“, поручиле су супруге фудбалских ветерана и њихових пријатеља.

Ветерани су се захвалили пароху Мирку Батару на пруженој подршци у набавци пакетића, као и Бранку Понорцу, који традиционално помаже ово дружење.

Почетком фебруара фудбалски ветерани путују на међународни турнир у Мурску Соботу, гдје ће покушати освојити прво мјесто у конкуренцији осам екипа.