ДЈЕЦУ ФУДБАЛСКИХ ВЕТЕРАНА ОБРАДОВАО ДЕДА МРАЗ

Которварошки фудбалски ветерани и њихови пријатељи су уприличили традиционално дружење са супругама и малишанима, које је Деда Мраз обрадовао са пакетићима. 

Малишани су уз музику и забавне садржаје уживали у просторијама ФК „Младост“, а њима у част је приређен и величанствен ватромет.

Знак племенитости и доброте је измамио радост и осмијехе малишана, али и њихових мама, бака и дједова.

Много здравља, весеља и добрих пријатеља малишанима је пожелио Дјед Мраз, а најмлађи су упутили још по коју жељу родитељима.

„Желимо да се наши родитељи међусобно што више друже, јер ће онда бити више пакетића и забавних садржаја за нас, што нас посебно радује“, поручиле су Нора Варошић и Лара Петровић.

Супруге фудбалских ветерана и њихових пријатеља су поносне на своје мужеве, јер нису заборавили да је вријеме празника истовремено и вријеме даривања, али и због чињенице да су дјеца имала прилику да се међусобно још више упознају.

Ветерани су се захвалили пароху Мирку Батару на пруженој подршци у набавци пакетића, као и домаћинима дружења Бранку Понорцу и Игору Вученовићу.

Из Удружења за промоцију и значај спортске рекреације су позвали још једном све људе добре воље да 19. јануара својим присуством увеличају Богојављенску литију и подрже храбре и одважне младиће, који ће пливати за Часни крст.