Дједа Мраз подијелио поклоне

ДЈеда Мраз је одабрао најљепша писма и подијелио поклоне награђеним ученицима у појединачним и групним категоријама.

Због поштовања епидемиолшких мјера Дједа Мраз је ове године обишао награђене малишане и подијелио им пакетиће и награде.

Најљепше писмо Дједа Мразу у појединачној литерарној категорији написала је Борислав Мирковић, друго мјесто припало је Милани Тодоровић. Првп мјесто у појединачној ликовној категорији припало је Алекси Малијевић, а друго мјесто освојила је Софија Лујић.

Када су у питању писма која су дјеца радила у групама прво мјесто у конкуренцији литерарних радова припало је ученицима IV разреда који долазе из Основне школе “Петар Кочић“ Шипраге.

У великој конкуренцији малих креативаца друго мјесто припало је малишанима Дјечијег вртића „Лариса Шугић“, група 5 -6 година, док је треће мјесто такође припало малишанима из Вртића, али групи продужени боравак. У групној конкуренцији најљепших ликовних радова прво мјесто припало је ученицима од другог до петог разреда  Основне школе „Петар Петровић Његош“ Масловаре, подручна школа Гарићи, а друго мјесто су освојили малишани II1 ОШ „Петар Кочић“ Шипраге. Треће мјесто припало је малишанима Дјечијег вртића „Лариса Шугић“ који су у мјешовитој јасличкој групи у узрасту 2-3 године.

Дједа Мраз ни ове године није откривао другима шта су му малишани у повјерењу тражили за Нову годину, али неке жеље, гласније изговорене, ипак су дошле и до нас. Малишани из Дјечијег вртића су пожељели да добију бомбоне, играчке, аутиће и лутке, док су основци истакли да је најбитније  да их послуже срећа и здравље, а затим и одличан успјех у школи.