До сљедећег петка траје Васкршња акција МЗ Котор Варош

Мјесна заједница Котор Варош покренула је Васкршњу акцију за прикупљање намирница најугроженим становницима ово мјесне заједнице, са циљем да се омогући достојанствено прослављање највећег хришћанског празника, Христово васкресење.

Сви хумани грађани своје прилоге могу да донирају искључиво у намирницама, које се углавном односе на: јаја, со, бибиер, шећер, брашно, тјестенина, готове супе, хигијенски прибор и друге некварљиве намирнице.

Акција траје до 17.04.2020. године, а хумани суграђани своје прилоге могу да донирају сваким даном од 07-19 часова, у просторијама Мјесне заједнице Котор Варош изнад Кино сале, улаз од игралишта Центра за културу, спорт и информисање уз претходно контактирање на бројеве телефона 065/207-326 и 066/202-180 Тепић Станко.

Иако су тешка времена поједини наши суграђани су пронашли начин донирали намирнице, а међу најзначајнији су Радојица и Дара Благојевић који живе и раде у Њемачкој, што је још један доказ важности акција МЗ Котор Варош, истакли су у мјесној заједници.

„Као и било гдје у свијету и код нас постоје одређене породице којима је у овако тешким временима помоћ пријеко потребна, због тога овом акцијом настојимо да нашим суграђанима омогућимо достојанствено прослављање највећег и најрадоснијег хришћанског празника, Христово васкресење.“ изјавио је предсједник Савјета Мјесне заједнице Котор Варош- Тепић Станко.

Тепић је истакао да је Васкршња акција само једна од активности у коју тренутно спроводи мјесна заједница МЗ Котор Варош, а до краја године планирамо да покренемо и нове,“ изјавио је предсједник Савјета Мјесне заједнице Котор Варош- Тепић Станко.

Такође, Васкршња акција је само једна у низу акција МЗ Котор Варош, која се организује задњих година.

Fotografija Kotora Mjesne Zajednice Varošića.