Додикленд

Добро вече Републико Српска, ви гледате Дневник Радио-телевизије Републике Српске. Данашњи дан су обиљежили сљедећи догађаји:
-Предсједник РС Милорад Додик се у Београду састао са предсједником Србије Александром Вучићем гдје су на чистој ћирилици разговарали о унапређењу и онако савршених односа Србије и Српске. Предсједник Србије Вучић је том приликом изјавио да му је највећа жеља да постане Милорад Додик у Србији.

– Премијер Републике Српске Додик састао се и са предсједником ММФ-а гдје су у срдачном и конструктивном разговору закључили да послије логичне и достојанствене оставке главног ревизора буџет Републике Српске никад није био пунији.

– На УКЦ Паприковац шеф клинике за хирургију Милорад Додик пресадио је главу једног српског патриоте, на тијело сорошовца. Самој операцији је присуствовао и владика Јефрем који је сорошовца, за сваки случај, освештао и помолио се за њега.

– Предсједник АНУРС Милорад Додик изјавио је да се пројекат енциклопедија Републике Српске обуставља и да ће га замијенити пројекат „Бајке Републике Српске“.

– Министар науке и културе Милорад Додик посјетио је Сребреницу и похавалио српске археологе за професионалност и патриотизам, јер и поред тога што се баве ископавањима на овом локалитету већ двије године нису ископали ниједну масовну гробницу.

– Предсједник СНСД Милорад Додик оптужио опозицију у Републици Српској за неспособност и рекао да је она једини кривац зашто је он оволико дуго на власти.

– На састанку опозиције на Јахорини донесен закључак да је Додик институција и да они не желе бити инструментализовани од стране сила мрака и безумља из Федерације БиХ и иностранства за рушење институције Републике Српске.

– Диригент Бањалучке филхармоније Милорад Додик најавио нови пројекат са Бајом Малим Книнџом, гдје ће овај оркестар представити Бајине класике у потпуно новом аранжману.

– Тренер Игокее Миорад Додик најавио освајање нове титуле БиХ у инат тренеру репрезентације БиХ Душку Вујошевићу.

– Шеф противградне заштите Републике Српске Милорад Додик је обећао ратарима у Бијељини да ако гласају за СНСД града неће бити. У случају да поново гласају за СДС неће им помоћи ни противградна заштита.

– Јуче је предсједник Републике Српске посјетио бањалучку трансфузију и дао 1,5 л крви, при томе одбивши сок и сендвич који му по закону сљедује. Он је замолио раднике трансфузије да сандвич пошаљу жељезничарима.

– И на крају једна потпуно невјероватна вијест. Јуче је у Источном Сарајеву отворен вртић „Патријарх Павле“ којег је сам осмислио, финансирао, саградио и отворио Милорад Додик. Морате признати импозантно и враћа наду у боље сутра.

То је било све за вечерас поштовани гледаоци у Дневнику Радио-телевизије Републике Српске, останите са нама, јер ми смо јавни сервис свих грађана Републике Српске.