Доступни изводи из привременог бирачког списка

Изводи из привременог бирачког списка изложени су на увид јавности како би држављани БиХ са бирачким правом имали приступ истим и могли провјерити и извршити исправку или допуну својих података код надлежног органа и опредијелити се за бирачку опцију (општина, односно мјесто гласања и начин гласања- лично или у одсуству).

Општинска изборна комисија Котор Варош обавјештава јавност да су од 18.7.2020. године до 18.8.2020. године изводи из Привременог бирачког списка за бираче који гласају на редовном бирачком мјесту изложени на сљедећим мјестима:

  1. МЗ Забрђе у просторијама ОШ „Свети Сава“ Забрђе
  2. МЗ Котор Варош у просторијама СШЦ „Никола Тесла“, ОШ „Свети Сава“, Ватрогасни дом, Котор Омладински дом и ресторан Ловац
  3. МЗ Врбањци у просторијама ОШ „Свети Сава“ и Вечићи Омладински дом
  4. МЗ Ободник у просторијама ОШ „П. П. Његош“
  5. МЗ Масловаре у просторијама ОШ „П. П. Његош“, приватна кућа „Гранит“ Масловаре и у ОШ „П. П. Његош“ у Гарићима
  6. МЗ Липље у просторијама ОШ „П. П. Његош“
  7. МЗ Грабовица у просторијама ОШ „Петар Кочић“
  8. МЗ Шипраге у просторијама ОШ „Петар Кочић“
  9. МЗ Крушево Брдо у просторијама ОШ „Петар Кочић“ и
  10. МЗ Вагани у просторијама ОШ „Свети Сава“.

Како би бирачи могли извршити провјеру и евентуалну  исправку или допуну својих података код надлежног органа и опредијелити се за бирачку опцију (општина, односно мјесто гласања и начин гласања- лично или у одсуству), потребно је да се јаве у Центар за бирачки списак у згради Општине Котор Варош те да на прописаном обрасцу поднесу захтјев за промјену адресе или опције гласања.