Драгиша Дубочанин и Дејана Радиша ученици генерације

Ученик генерације у школској 2021/22. год. испред ученика четвртих разреда је Драгиша Дубочанин из IV-4. Драгиша је завршио четворогодишњи смјер Машински техничар за компјутерско конструисање.

Све године школовања имао је просјек 5,00 и примјерно владање. Поред одличног успјеха у редовној настави , Драгиша се истицао и на такмичењима из наставних предмета. Посебне резултате забиљежио је на такмичењу из наставног предмета Компјутерско конструисање на којем је ове школске године освојио прво мјесто на школском и регионалном такмичењу и пето на регионалном такмичењу. Прво мјесто на школском такмичењу из математике и учешће на регионалном такмичењу. Као добар организатор био је и предсједник одјељенске заједнице у свом одјељењу. Даљи наставак школовања планира у струци, на Машинском факултету у Бања Луци.

Ученик генерације у школској 2021/22. години испред ученика трогодишњег школовања је Дејана Радиша, која је у струци Фризера имала одличан успјех и примјерно владање током цијелог школовања. Дејана планира да настави са усавршавањем у струци на даљем школовању у Бања Луци.