Другари фудбалом чувају успомене на Вању

Ни овогодишњи турнир у малом фудбалу у Масловарама није протекао без сјећања на сјајног фудбалера и још бољег пријатеља Вању Kршића. Његови пријатељи као и сви други људи доброг срца учешћем на турниру под његовим именом чувају сјећање на Вању.

Екипа ,,Вањини другари“ који већ као и претходних година његују сјећање на свог пријатеља Вању Кршића учешћем на турниру под његовим именом синоћ је још једном показала како љубав и сјећање на Вању никада неће нестати. Вања је био сјајан спортиста али прије свега сјајан пријатељ који нас је прерано напустио, али ова екипа као и многи другии заувијек ће одржавати сјећање на људску величину какав је био Вања.

Екипа Вањини другари чувар је успомена на Вању Kршића, момка чији је осмијех увесељавао и најтужније и који је несебично све што је имао дијелио са својим другарима. Један је Вања, свима је био друг, а и они њему, волио је фудбал и своје пријатеље, а пријатељи показују да ће и он остати вјечно у њиховим срцима.

Највећу радост међу екипом Вањиних Дргугара синоћ је донио Вањин пријатељ Стефан, којии синоћњим погодком из пенала показао колико воли Вању и чува успомену на њега.