Дружење фудбалских ветерана Kотор Вароша и Апатина

Фудбалски ветерани Kотор Вароша и Апатина су одиграли пријатељску утакмицу којом су обиљежили другу годину пријатељских односа и наставак одличне сарадње.

Иако је резултат био у другом плану домаћини су тријумфовали 8:5, а након утакмице је уприличено традиционално дружење. Представник фудбалских ветерана из Апатина Славко Јерковић је истакао да ова сарадња полако прераста у традицију.

dscn5599

„Kоторварошани су наши истински пријатељи и након утакмице у Апатину, коју смо одиграли почетком године, услиједио је реванш сусрет. Похвалио бих гостопримство домаћина и најавио нови пријатељски меч на нашем терену“, рекао је Јерковић.

Kоторварошки фудбалски ветерани су на овај начин заокружили успјешну календарску годину, јер су након одличних наступа на турнирима у Kрању и Старој Пазови угостили ветеране из Апатина, али и бројне пријатеље којима су се захвалили на подршци.

imag1415

„Наша дружења постају препознатљива и основни циљ је да пошаљемо поруку свима да се баве рекреацијом која води до здравог живота“, нагласио је капитен которварошких фудбалских ветерана Алекса Вучановић.

Након утакмице представници обе екипе су размијенили пригодне поклоне, а домаћин се побринуо да пријатељима који подржавају рад Удружења фудбалских ветерана уручи комплете спортске опреме.

dscn5602

Такође, архијерејски намјесник которварошки Миленко Нарић је организовао пријем за госте из Апатина након јутарње молитве, пожеливши да ова дружења трају што дуже и да се не забораве.

У фебруару наредне године Kоторварошани ће учествовати на врло јаком турниру у Мурској Соботи (Словенија), а у априлу ће бити домаћини ветеранима новосадске Војводине.