Џудисти сјајни у Бихаћу, златни Ања, Никола и Стефан

 

Џудисти Младости из Котор Вароша обогатили су ризницу медаља са још 15 освојених на међународном турниру купу “Уна Бихаћ” који је јуче одржан у Бихаћу.

Сјајни млади спортисти који стасавају у шампионе под тренерском палицом Сејде Татара освојили су три златне, пет сребрних и седам бронзаних медаља.

Златним медаљама окитили су се Ања Смиљић у конкуренцији полетарки, старији пионир Никола Јефтимир који се такмичио у јачој конкуренцији млађих кадета, те кадет Стефан Пејаковић.

Полетарке Елена Столић и Јована Поповић стигле су до сребрних медаља, а исто одличје освојили су и старија пионирка Дарија Даниловић, млађа кадеткиња Теа Марковић и кадеткиња Сара Марић.

Бронзане медаља освојили су полетарац Лео Марковић, млађи пионири Милош Смиљић и Николина Столић, старији пионири Милан Ковачевић, Дајана Драгојевић и Анастасија Милић, те млађа кадеткиња Анастасија Драгојевић.

Младост је на такмичењу у Бихаћу наступила са 23 такмичара, који су показали изузетну вјештину у конкуренцији више од 300 џудиста из БиХ, Србије, Хрватске, Словеније, Аустрије и Украјине.