ФОТО ГАЛЕРИЈА: Младост са 33 медаље најбољи тим међународног седмог турнира “Куп Приједора”

Џудо клуб Младост из Котор Вароша са освојене 33 медаље проглашен је најбољом екипом на седмом издању међународног турнира “Куп Приједора” који је јуче одржан у Приједору.

Которварошки џудисти су освојили 11 златних, девет сребрних и 13 бронзаних медаља, а најбоља међу њима била је Селена Варошић која се у сениорској конкуренцији окитила златом, док је у јуниорској освојила сребро.

Златне медаље освојили су и Саша Кучук у конкуренцији ветерана, јуниор Стефан Пејаковић и кадети Драго Славнић, Никола Јефтимир и Анастасија Драгојевић. Најсјајније одличје освојили су и старија пионирка Дарија Даниловић, млађе пионирке Лара Вишњић и Милица Звијерац, те полетарци Ања Смиљић и Елена Столић.

Осим Селене Варошић сребрним медаљама окитили су се и кадети Теа Марковић, Марко Максимовић и Милош Максимовић, те старије пионирке Анастасија Милић и Дајана Драгојевић. До медаље истог сјаја стигли су и млађи пионир МИлош Смиљић и полетарци Тина Новаковић и Јелена Поповић.

Са бронзаним медаљама са “Купа Приједора” вратили су се кадети Душко Јанковић и Владан Тркуља, а у конкуренцији старијих пионира Кристијан Вишњић, Адријан Кудрић, Никола Русмир, Александар Милић, Јован Сердар, Милан Ковачевић и Његош Кошћо. Бронзу су освојили и Јована Поповић и Стефан Сердар, те полетарци Ђорђе Кучук и Павле Кудрић.

На турниру су учествовала 24 клуба из БиХ, Србије и Хрватске, а Младост је без премца стигла до пехара за најбољу екипу.

– Презадовољан сам јер смо одбранили титулу најбољег клуба освојену прошле године. Освојили смо двије медаље мање него прошле године, али би прошлогодишњи резултат вјероватно поновили да такмичење није пропустила Сара Марић. Посебно ми је задовољство што су се у неколико финала нашли такмичари Младости – рекао је за тренер Младости Сејдо Татар.