Хајдучке воде: Изградња Хајдучког села се приводи крају

Изградња Хајдучког села у оквиру спортско-рекреативног комплекса “Хајдуче воде” напредује одличним темпом и већ се назиру обриси будућег фантастичног природног амбијента. Грађевинци су привели крају изградњу украсних језера, потока и водопада и раде на градњи амфитеатра, цркве брвнаре и шест бунгалова у етно стилу. Спортско-рекреативни комплекс “Хајдучке воде” смјештен у подножју планине Борја. Овај комплекс из дана у дан обогаћује понуду, а гости већ могу да уживају у првим садржајима Хајдучког села чија ће изградња коштати око 400.000 КМ. Директор хотела “Хајдучке воде” Горан Периз каже да ће изградња Хајдучког села, које ће у потпуности промијенити изглед цијелог комплекса, потрајати, али да радови не ремете мир гостију. „Наши посјетиоци већ могу уживати у садржајима који су изграђени. Настављамо са реализацијом овог великог пројекта захваљујући којем ћемо постати јединствени у широј регији и заокружити фантастичну понуду у ријетко виђеном природном амбијенту. Идеја за изградњу потекла је од све веће популарности планинског туризма и старина“, рекао је Периз. Осим подизања Хајдучког села у току је и изградња модерног дијела хотела “Хајдучке воде”.
„Понуду ћемо обогатити и модерним велнес центром и затвореним базеном, а ти радови би требали бити окончани до краја октобра“, истакао је Периз.
Хотел “Хајдучке воде” налази се у близини магистралног пута Бањалука – Теслић на граници которварошке и теслићке општине. Смјештен је на атрактивној локацији у срцу борове шуме што га чини и ваздушном бањом јединственом у регији.

hajducke-vode-radovi1-678x381hajducke-vode-maketa-678x381