Хет-трик Татара за побједу на премијери

Футсалери Котор Вароша побједом су започели ново првенство. У утакмици 1. Кола Друге лиге РС–група 2, савладали су у суботу на домаћем терену у которварошкој спортској дворани екипу Градишке са убједљивих 7:1, и на тај начин уписали прва три првенствена бода. Гости су одолијевали у првом дијелу првог полувремена, а онда је са два брза гола у 11 и 12. минуту Татар најавио ко ће водити главну ријеч на овој утакмици. У финишу првог дијела домаћин је до убједљиве предности дошао головима Жарића, Крагића и још једном Татара за 5:0 на полувремену. У другом дијелу и резервисти су добили своју шансу са клупе, а то је у 25. минуту иускористио Кисин и смањио из казненог ударца на 5:1. То је било све што су гости направили у овој утакмици. До краја је домаћин головима Ступара и Недића потврдио сигурну побједу Котор Вароша од 7:1. Наредне суботе у оквиру 2. кола которварошки футсалери гостују у Бања Луци екипи Старчевице.

КМФ “Котор Варош“ – КМФ „Градишка“  7:1 (5:0)

Которварошка спортска дворана,  Гледалаца: 150,  Судијска тројка: Жељко Драгојевић (БЛ), Синиша Иванчевић (БЛ), Александар Раилић (Дервента), Делегат: Синиша Стијичић (Лакташи).  Стријелци: Сенедин Татар у 11, 12 и 20. мин., Никола Жарић  18.мин., Дамјан Крагић 19. мин., Немања Ступар 29. мин., Мирослав Недић 37. мин. (КМФ „Котор Варош“), Борис Кисин 25. мин. (КМФ „Градишка“).

КМФ „Котор Варош“: Шкорић, Недић 1, Малијевић, Татар 3, Ступар 1, Вучановић, Стојановић. Глигић, Н. Хибић, Жарић 1, Крагић 1, А. Хибић.

КМФ „Градишка“: Макитан, Савковић, Кодић, Анић, Гавриловић, Кисин 1, Гаврић.