Изграђена гаража у вриједности 100.000 КМ

У Котор Варошу је изграђена гаража површине 360 метара квадратних у кругу Дома здравља „Свети Пантелејмон“ у вриједности 100.000 КМ, захваљујући донацији предузећа „Механичке конструкције“ и подршци општине.

„Механичке конструкције“ су изградиле жељезну конструкцију вриједну 50.000 КМ, општина Котор Варош је финансирала подизање бетонске плоче у вриједности 30.000 КМ, а Дом здравља је са 20.000 КМ финансирао поставку кровне конструкције и асфалтирање 90 метара квадратних бетонског тротоара.

Директор предузећа „Механичке конструкције“ Лука Сибио рекао је да је Котор Варош добио савремен објекат Дома здравља и да је њихова жеља била да се укључе у реализацију једног пројекта.

„У нашем предузећу је велики број корисника услуга Дома здравља и са задовољством смо прихватили приједлог да финансирамо изградњу спољашње гараже за потребе обновљеног возног парка“, нагласио је Сибио.

Директор которварошког Дома здравља Владимир Бибић истакао је да је само у прошлој години уложено више од 600.000 КМ у разне пројекте, а у протекле четири године око четири милиона КМ.

„Од октобра смо повећали плате и надамо се да ћемо тај тренд наставити и у овој години“, навео је Бибић.

Которварошки Дом здравља је једна од ријетких здравствених установа које немају финансијске проблеме и све обавезе измирују на вријеме.