Јавни позив за подношење захтјева за додјелу бесповратних средстава за сектор јагодичастог воћа и мљекарства

УСАИД/Сwеден Пројекат развоја тржишне пољопривреде ИИ (ФАРМА ИИ) објавио је јавни позив за додјелу бесповратних средстава за унапређење конкурентности и приступа тржиштима произвођачким организацијама (ПО) у сектору јагодичастог воћа и сектору мљекарства. Заинтересоване организације легално регистроване у складу са законима Босне и Херцеговине могу преузети пакет Јавног позива на wеб страници УСАИД/Сwеден ФАРМА ИИ пројекта хттп://фармабих.ба/бс/позиви/грантови/18. Захтјеви морају бити достављени у канцеларију УСАИД/Сwеден ФАРМА ИИ пројекта у Сарајеву или Тузли, не касније од 16:00 часова, на дан 15. септембра, 2016.
УСАИД/Сwеден ФАРМА ИИ организоваће информативни састанак 16. августа 2016. године у 11:00 часова (за сектор јагодичастог воћа) и 17. августа 2016. године у 11:00 часова (за сектор мљекарства), на којима ће заинтересованим организацијама пружити све информације и упутства за подношење захтјева за бесповратна средства. Састанак ће се одржати у канцеларији пројекта у Сарајеву, Фра Анђела Звиздовића 1, УНИТИЦ Б, 18 спрат (долазак потврдити путем е-маила до 10. августа у 11:00 часова).
Све заинтересоване организације позиване су да присуствују овом састанку.
Сва појашњења и упутства ће бити објављена путем е-маил адресе grants@farmabih.ba или на страници пројекта. Изјаве и/или интерпретације од стране било кога другог се сматрају неважећим.