Још једна успјешна година иза которварошког Црвеног крста

Општинска организација Црвеног крста Котор Варош и ову годину завршила је успјешно, окупљањем активиста, добровољних даваоца крви , донатора и волонтера.

Током 2016. године организован је велики број акција добровољног давања крви, гдје су прикупљене велике количине ове драгоцјене течности, што је још једна потврда да је Црвени крст Котор Варош један од најуспјешнијих у Републици Српској.

Уз акције даривања крви, волонтери и чланови ове организације током прошле године организовали су бројне хуманитарне акције како би помогли најугроженијим Которварошанима.

 

 

2016. година је била такође у знаку бројних едукативних и стручних предавања и активности, као и показних вјежби, посебно када је у питању пружање прве помоћи, а млади волонтери Црвеног крста Котор Варош учествовали су на бројним такмичењима како на подручју наше општине тако и шире.

Из Црвеног крста Котор Варош истичу да ће и у наредној години наставити са пружањем помоћи, хуманитарним акцијама и организовањем акција добровољног давања крви, како би помогли свима онима којима је помоћ потребна.