Конференција беба

У Котор Варошу ће традиционално и ове године 28. јуна (уторак),  на Градском тргу, са почетком у 19 часова бити одржана манифестација посвећена најмлађим Которварошанима „Конференција беба“ , у циљу промоције здравог родитељства, породичних вриједности и повећања наталитета у Републици Српској.

Програм ће почети од 19:00 часова регистрацијом беба рођених од 28.06.2021. године до 28.06. 2022. године.

Право учешћа имају сва дјеца предшколског узраста која се пријаве до уторка 28.06.2022. године до 12 часова у просторијама Јавне установе „Центар за културу, спорт и информисање“ Котор Варош или путем броја телефона 051/785-266.

На „Конференцији беба“  ће бити бирано трочлано предсједништво које чине најмлађа, најстарија и  беба са највише браће и сестара (приликом пријављивања потребно донијети на увид здравствену књижицу за бебе као и за браћу и сестре или неки други валидан документ), а биће организовано и такмичење беба у пузању , испијању сокића, а ту је и игра слатког изненађења.

За најбоље и ову годину биће обезбијеђени поклони и дипломе.

У ревијалном дјелу програма наступиће Фолклорни ансамбл Котор Варош.

Ову манифестацију која се одржава у оквиру „Которварошког културног љета“ организује Јавна установа „Центар за културу, спорт и информисање“ Котор Варош у сарадњи са Општином Котор Варош и  Министраством омладине, породице и спорта Републике Српске.