Kotlićijada – brend Kotor Varoša

Povodom Dana opštine Kotor Varoš – 24. aprila u nedjelju (23. april) će se na gradskom kupalištu „Bjeline“ održati 9. tradicionalna kotlićijada.

Očekuje se učešće preko 80 ekipa iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije, koje će se takmičiti u pripremanju lovačkog i ribolovačkog kotlića.

Prema riječima načelnika opštine Kotor Varoš Zdenka Sakana sve je spremno zanedjeljno najmasovnije druženje lovaca i ribolovaca u Republici Srpskoj.

„Gradsko kupalište „Bjeline“ je spremno da ugosti veliki broj ekipa u takmičarskom dijelu, ali i one koje će revijalnim nastupom uveličati ovu manifestaciju“, istakao je Sakan.

Opština Kotor Varoš je obezbijedila pivo za sve posjetioce, a najuspješnijim ekipama načelnik Kotor Varoša Zdenko Sakan uručiće nagrade, pehare i diplome.

Zbog činjenice da vlada veliko interesovanje za ovu manifestaciju neophodno je da svi koji žele učestvovati u takmičarskom dijelu na vrijeme prijave ekipu i rezervišu mjesto na kupalištu „Bjeline“. Kontakt osoba je Slobodan Petrović (065/516-999). „Kotorvarošku kotlićijadu“ organizuje Opština uz podršku ribolovačkih i lovačkih udruženja sa područja ove lokalne zajednice.