КОТОР ВАРОШ 2024: СУ ДРИНИЋ НОВИ ШАМПИОН

Екипа ,,СУ Дринић“ побједник је 56.традиционалног турнира у малом фудбалу ,,Котор Варош 2024″. Побједничка екипа је у финалу савладала екипу ,,Пријатељи Паб/Салон цвијећа Бланка“ резултатом 2:1.

Најбољи играч турнира је члан поражене екипе Драган Верић, а из побједничке нам долази најбољи голман Огњен Благојевић и стријелац Синиша Ђаковић.

У пионирској категорији најбоља екипа била је ,,Фризерски салон Рађа“, другопласирана је била екипа ,,СМ Кнежевић ауто“ а трећепласирана је била екипа ,,Ауто Баланс“. Најбољи играч био је Немања Ђукић, стријелац, стријелац Алекса Пуцаревић, а голман Милан Ескић. У омладинској сениорској групи најуспјешнија јебила екипа ,,Пекара Кум“.

Награде најбољима екипама додјелили су начелник општине Зденко Сакан са члановим организационог одбора и привредницима. Уручене су и пригодне награде судијама Лицину и Тодоровићу који су били на висини задатка, за одлично обављен посао.

Поред финалне утакмице публика је упоредо пратила меч Европског првенства између Србије и Енглеске преко видео бима, који је организатор поставио.

Организатор 56.традиционалног турнира у малом фудбалу на којем је учествовало преко 50 екипа у свим категоријама је ЈУ ,,Центар за културу, спорт и информисање“ уз подршку Општине Котор Варош и привредних субјеката на челу са генералним спозором ,,Квимпекс д.о.о.“.