Котор Варош: Представљенa књига Небојшe Шебића

У оквиру обиљежавања Крсне славе борачке организације у суботу је у СШЦ „Никола Тесла“ у присуству бројних посјетилаца представљена   књига „Драги наш…“, аутора Небојше Шебића, помоћникa команданта 22-ге бригаде за морал, правне послове и информисање.

О књизи су говорили рецензенти проф. др. Остоја Ђукић и проф. др. Љубомир Милутиновић. Учесницима промоције су се обратили начелник општине Далибор Вучановић и предсједник предсједништва БОРС Душко Милетић.

-Ово дјело је књига милосрђа која никога не оставља равнодушним. Шебић је имао снаге да осјећа борце као своје синове   који су оставили животе на бојишту. Ово је књига бекролога написана из срца, која свједочи о времену када је стварана наша отаџбина – истакао је Ђукић.

Проф. др. Милутиновић је рекао да нико до сада није подигао вјернији и трајнији споменик борцима од Шебића, додајући да књига представља  вјерни допринос српској култури.

-Књиге које говоре о страдању српског никада не могу изблиједити. Борачка организација његује традицију српског народа – рекао је   Душко Милетић, предсједник предсједништва БОРС.

Промоција књиге је била добро посјећена а присутнима се обратио и аутор који је преточио у књигу своја сјећања на око 300 погинулих бораца.

Д.Керезовић