Kotor Varoš: Prognoza vremena za 13, 14 i 15. januar

13.01.2017. godine (petak)

U noći i ujutro promjenjljivo oblačno i vjetrovito. Prijepodne pretežno oblačno i toplo uz jak na momente olujni južni vjetar. Oko podneva i poslijepodne sa kišom, prolazno jačom i obilnijom. Poslijepodne i prema večeri pad temperature, pa će kiša preći u susnježicu, a zatim i snijeg. Sa snijegom i iza ponoći, prema jutru 14. januara. Vjetar u noći i ujutro jak južni, na momente prijepodne i olujni, popodne u skretanju na sjeverne smjerove umjerene jačine. Najviša dnevna temperatura vazduha oko 13°C. Poslijepodne u padu pa će u noćnim časovima biti oko 0°C.

14.01.2017. godine (subota)

Pred jutro i ujutro oblačno, moguć slab snijeg. Zatim prestanak padavina, djelomično kidanje oblačnosti a tokom dana sunčano i sa sunčanim intervalima uz promjenjljivu oblačnost, a prema večeri razvedravanje. Vjetar slab i promjenjljiv, tokom dana i popodne jugozapadni. Minimalna temperatura vazduha oko 0°C, najviša dnevna temperatura vazduha oko 6°C. Poslijepodne u padu pa će u večernjim časovima biti oko -3°C.

15.01.2017. godine (nedjelja)

Ujutro oblačno i hladno, pretežno suvo, ponegdje, posebno u kotlinskim predjelima tmurno i maglovito. Tokom dana hladno, oblačno. Jutarnja temperatura vazduha od –10°C do -5°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od -4°C do 1°C.