Kotorvarošanin Vuk Ćorić prijavio se za učešće na Partizanovom kampu. Partizanov kamp  organizuje Škola fudbala “Mladost” iz Glamočana (20-26. avgusta).

„Iz Beograda je stigla vijest da se marketing službi FK Partizan javio Vuk Ćorić, dječak 2007 godište iz Kotor Varoša, a paralelno sa njim upisao se u kamp i Petar Kliska, dječak koji treneira u ŠF “Mladost” Glamočani.

Kliska se upisao baš na svoj deveti rođendan. Nema sumnje da je za rođendan dobio najljepši poklon.  U narednh nekoliko dana očekujemo još prijava, ali prava kampanja tek kreće, s obzirom da je do kampa ostalo još više od tri i po mjeseca. Uradili smo dosta stvari do sada. I interes iskreno prevazilazi naša očekivanja, pa vjerujem da će biti sve organizovano kako i zaslužuje ime giganta koji nosi Partizan“, poručio je Milenko Petrović, direktor ŠF “Mladost” Glamočani.

Učešće na kampu ima dvije varijante. Prva, ona skuplja košta 315 evra, i podrazumijeva šest noćenja i punih pansiona u Hotelu “Jezero”, ali i svakodnevni prevoz u trening centar. Pored smještaja u tu cjenu spada i oprema tehničkog sponzora “Nike”, dva dresa, dva šortsa, trenerka i torba, naravno sve u bojama Partizana. Ona druga, bez smještaja i prevoza  iznosi 210 evra.

Inače, kamp će biti organizovan čak za osam starosnih godišta, tj, za klince od 2002. do 2009. godišta, a predviđeno je da trening centri pored Glamočana budu na stadionima u Trnu, Aleksandrovcu i Milosavcima. „- pravadabl.com