Которварошки ходочасници јутрос наставили путовање до Острога

Которварошки ходочасници Драган Тривуновић и Јадранко Шебић из Масловара, познатији као Шеба Баја Мали, јутрос су наставили своје путовање од 400 км до манастира Острог.

Након првог дана, стигли су до Угра гдје су преноћили, а јутрос у раним јутарним сатима наставили према циљу. Овим млади и узорни грађани позвају све заинтересоване да им се придруже на путовању, које бих ако све буде ишло по плану требало да се заврши за 8-9 дана.

„Вјерник сам од малена, постим сваки пост и редовно се причешћујем. Ово ходочашће је за мене духовни изазов. Пјешачићу за здравље моје породице и за здравље мог комшије и много драгог момка Вање Пејаковића који је тешко повријеђен на ескурзији у Италији. Са вјером у Бога надам се да ће све протећи у најбољем реду “ – рекао је Шебић.

–“Уз Божију помоћ, милост Светог Василија и молитве кренули смо на овај поклонички пут. Знам да пут није лак и да нас чека много бола и бесаних ноћи, али то је само мала жртва коју ћемо подњети, а благодат коју ћемо добити и осјећај среће и духовног задовољства када стигнемо је неописив. Сваки метар пута тиме добија смисао – каже Тривуновић.