Которварошки стонотенисери позивају рекреативце да им се прикључе

Стонотениски Клуб “Котор Варош“ је на захтјев великог броја наших грађана обезбједио термине за све оне који стони тенис посматрају као добар вид рекреације и забаве. Након дужег времена поново је у нашој општини отворена могућност да сви љубитељи целулоидне лоптице у своје слободно вријеме рекреативно играју стони тенис.

Поред саме промоције стоног тениса и популаризације овог спорта, СТК “Котор Варош“ покреће рекреативно играње стоног тениса и у циљу скупљања средстава. Најмлађи которварошки стонотенисери већ дуго маштају да у склопу тренажног процеса имају и “робот“ као помоћни реквизит у раду и тренингу. С тим у вези руководство клуба је одлучило да за све оне који желе да рекреативно играју стони тенис, накнада за сат времена играња буде симболичних 5 КМ.  На овај начин у клубу желе да споје  угодно за рекреативце и корисно за наше најмлађе који стони тенис играју и тренирају на много вишем нивоу.

Термине можете да резервишете појединачно или на мјесечном нивоу, наравно предност имају они који унапријед мјесец дана резервишу термине. У клубу кажу да су отворени за сарадњу са свим установама и предузећима који желе својим радницима да обезбиједе термине за рекреацију, а уколико заинтересованост буде задовољавајућа покренуће се и Стонотениска лига Општине.

Термини за резервацију су:

УТОРАК: 14:00 – 21:00
ЧЕТВРТАК: 14:00 – 21:00
СУБОТА: 14:00 – 21:00
НЕДЈЕЉА: 14:00 – 21:00
Све потребне информације можете добити на број телефона 065/480-286.