„Которварошки вашар“ отворио врата за све генерације

2. “ Которварошки вашар” синоћ је отворио капије за све посјетиоце жељне предаха од радне седмице, забаве и разоноде.

Музика уживо, храна и пиће, богата дјечија забава и изложбени штандови дио су садржаја који чекају госте другог “Которварошког вашара” на платоу код ресторана “Руски цар”. Програм прве вечери вашара трајао је до касно у ноћ.

Фотографија корисника Kotorvaroske novine
Посебни садржаји припремљени су за најмлађе Которварошане које очекују  велики тобогани, играонице, тромболине и мини-рингишпили, те аутодром и велики рингишпил који могу користити и одрасли.

Фотографија корисника Kotorvaroske novine

Други дан вашара почиње у 18 часова и трајаће до поноћи.

Организатор најављује још бољу забаву него прошле године, а у музичком дијелу наступају  велике естрадне звијезде – легенда крајишке и народне музике Баја Мали Книнџа и атрактивна фолкерка Душица Грабовић.

Баја Мали Книнџа је доказана звијезда, а Грабовићева је свестрана особа која се послије рада у просвјети и граничној полицији и кратке каријере модела опредијелила за музику. Због атрактивног изгледа медији је називају српском Ким Кардашијан, а широј јавности је постала позната послије учешћа у ријалити програмима “Фарма” и “Парови”.

“Которварошки вашар”, који је прошле године окупио хиљаде посјетилаца, одржава се на старој локацији, али сам низом нових садржаја.

“Которварошки вашар”, чији је организатор Предраг Тешић, има и изложбено-продајни дио и на штандовима ће се представити разни излагачи.

Фотографија корисника Kotorvaroske novine