Лијевче „заледило“ Младосташе

Да се фудбалери Младости налазе у кризи, прије свега резултатској, не толико у кризи игре, говори и јучерашњи пораз на домаћем терену од гостију из Нове Тополе, екипа Лијевча је била боља и славила у оквиру 13 првенственог кола резултатом 0:2. Младост је до побједе имала отворен пут, да је Јурић искористио двије стопостотне шансе, а у серији промашаја придружио му се и јуче индиспонирани Кршић, док је у неколико наврата и оквир гола спашавао госте, као и данас расположени голман гостију Марјановић. Гости су повели у 19. минуту када је центаршут искоса са десне стране у петерцу домаћих најбоље искористио Љубојевић и главом смјестио лопту иза Кутићевих леђа за вођство од 0:1. Гости су до другог гола дошли у 40. минуту када се послије одличне контре и неуспјеле офсајд замке у листу стрелаца уписао капитен Лијевча Думонић и поставио коначних 0:2 за госте.

ФК „МЛАДОСТ“ – ФК „ЛИЈЕВЧЕ“ 0:2 (0:2)
Стадион: ФК „Младост“, Гледалаца:1 00, Глави судија: Славен Јелић , Делегат: Александар Гојић. Стријелци: Милован Љубојевић  19. мин., Драган Думонић  40. мин., (ФК Лијевче). Жути картони: Вученовић (ФК Младост), Ђурановић, Арежина, Проле, Думонић (ФК Лијевче).

ФК МЛАДОСТ: Кутић, Јанковић (од 56. мин.Хаџиселимовић),  Вученовић, Недић,  А.Тепић, Јурић , Ђукић, Ступар (од 46. мин М. Тепић), Кршић,Ђаковић  Радивојевић (од 68. мин Башић).

ФК“ЛИЈЕВЧЕ“: Марјановић, Ђурановић, Арежина, Љубојевић (од 84. мин. Стојиновић), Проле, Болобан, Илић, Керезовић, Думонић (од 82. мин Галић), Ђукановић, Матаруга (од 90. мин. Пеулић).