,,Љетно музичко вече” 3. јула на Градском тргу у Котор Варошу

Которварошка група „ЛАВИНИА, “Центар за културу, спорт и информисање” Котор Варош и Ансамбл ,,Жубор” из Котор Вароша организују 3. јула на Градском тргу у Котор Варошу „Љетно музичко вече“.

Почетак је у 20 часова и 30 минута и трајаће до поноћи, улаз је СЛОБОДАН и БЕСПЛАТАН за све посјетиоце.

У саставу бенда су Которварошани Драган Дугоњић (гитара и клавир), Саша Ждерић (вокал и перкусалије) и Предраг Илеш (вокал и гитара) те Милан Бурсаћ (вокал и гитара) из сусједног Челинца.

Музички догађај је дио манифестације “Которварошко културно љето 2021.”, која се састоји из низа појединачних манифестација које се одржавају на територији општине Котор Варош.

,,Љетно музичко вече” је замишљено као аутентична прича, широког музичког спектра с циљем да афирмише младе Которварошане међу публиком. Уколико се покаже као успјешна прича, у плану је да буде традиционалног карактера.

,,Позивамо све Которварошане и остале госте да 03. јула прошетају до трга у Котор Варошу и буду дио наше музичке приче. Нека ово буде један од догађаја који ће бити симбол побједе над свим неприликама које су нас погодиле у претходне двије године”, наводе у изјави за наш портал из бенда “ЛАВИНИА”.

“Љетно музичко вече” на Градском тргу у Котор Варошу има циљ да надокнади которварошкој публици макар дјелић изгубљеног у периоду дејства корона вируса (Ковид 19).

АУТЕНТИЧНО, ЛОКАЛНО, ОМЛАДИНСКО само су неке од карактеристика које важе за музички догађај који најављујемо.

“НЕКТАР ПИВО“ и остали освјежавајући производи ће такође бити доступни публици која буде присутна на “Љетној музичкој вечери”.

Више информација о бенду ,,ЛАВИНИА” и њиховим активностима можете пронаћи на њиховом Инстаграм профилу. Такође, активна је и њихова Фејсбук страница, као и Јутјуб канал.