ЛОША ПОЛУСЕЗОНА ЗА КОШАРКАШКИ КЛУБ ,,МЛАДОСТ“

Которварошки кошаркаши поражени су од Кошаркашког Клуба ,,Младост“ Мркоњић Град 7 разилке, резултатом 60:67.

За крај полусезоне кошаркаши ,,Младости“ нису успјели да савладају истоимену екипу из Мркоњић Града те ни овај пут нису остварили побједу, и тако завршили полусезону без забиљежене побједе.

Ове године направљена је реконструкција тима. Окосницу тима чине играчи 2003. годиште који су буквално бачени у ватру без много утакмица у рукама и ногама, те стога неки бољи резултат је изостао у првом дијелу сезоне. Добра ствар што се екипа искристализовала кроз овај први дио сезоне, створен је један завидан тимски дух у екипи момци сада дишу као један. Спремни смо да као и до сад вриједно радимо и надамо се да у другом дијелу то изгледа много боље и резултатски– истакао је лидер тима Чаушевић

Тренер Поповић и ја као најискуснији и капитен тима много се дајемо и на тренингу и на утакмицама да створимо један побједнички менталитет код младих момака и надамо се да ћемо и успјети у тој намјери, како радом, савјетима па и личним примјером на терену.Такође велику захвалност дугујемо предсједнику клуба Слободану Ђурићу као и члану екипе и управе клуба Данијелу Раљић који су цијело вријеме уз тим и обављају много посла који се и не види– наводи најискуснји играч тима Чаушевић.

Такође ту су и два момка са стране Дејан Зебић и Драган Војин који су се уклопили у тим као да су ту одувијек и несебично се дају на свакој утакмици.

Момци који сваку утакмицу играју као да им је последња и несебично дају све од себе су једни од најмлађих кошаркаша у екии и са правом се може рећи да су окосница тима. Бранко Ћорић и Адам Јокановић су управо ти играчи који држе стуб екипе.