Малишани из вртића „Данило“ посјетили „Дермал“

Малишани из бањалучког вртића „Данило“ данас су посјетили фабрику обуће „Дермал“ и упознали се са начином рада овог колектива, који запошљава више од хиљаду радника на подручју двије општине, Котор Варош и Кнежево.

Фабрику обуће „Дермал” у Котор Варошу данас је посјетило око 20 малишана из бањалучког вртића „Данило”, а дјеца су приликом ове посјете имала прилику да се упознају са комплетним процесом настанка ципеле, те да прођу кроз фабрику.

Ми смо их дочекали са осмијехом и жељом да им покажемо све што их занима. Након тога смо им припремили ужину, па смо направили и дружење у свечаном салону, освјежили се и сумирали утиске из погона.Овакве посјете нам свима увијек уљепшају дан, задовољство нам је што дјеца показују интерес да науче и виде шта радимо. Драга дјецо, надамо се да смо били добри домаћини”, поручили су из фабрике обуће „Дермал“, истичући да су им врата „Дермала“ увијек отворена.

„Дермал” је на челу са директором Раденком Бубићем безброј пута показао да се ради о изразито друштвено одговорној фирми, а и сам Бубић је свима познат као истински хуманиста и човјек великог срца, који је увијек спреман да помогне и изађе у сусрет.

У вртићу „Данило“ желе да квалитет услуге предшколског васпитања и образовања подигну на виши ниво и да својим пословањем буду примјер другима на тржишту.

Циљ им је да посвете пажњу сваком дјетету, у складу са његовим потребама и могућностима, да се равноправно и без дискриминације по било ком основу оснажи и развије до свог оптималног нивоа.