Малишани из вртића у хуманитарној акцији

КОТОР ВАРОШ, 24. ДЕЦЕМБРА – Малишани дјечијег вртића “Лариса Шугић” из Котор Вароша организовали су четврту хуманитарну акцију под називом “Деда Мраз можеш бити и ти”, у којој су уприличили продају новогодишњих честитки и радова дјечијег стваралаштва, а прикупљени новац намијењен је у хуманитарне сврхе.

Симпатични ликовни радови, креативни поклони и новогодишње честитке су привлачиле пажњу Которварошана, а оно што је најбитније је велики одазив и жеља већине да отворе своја срца и учествују у хуманитарној акцији. По ријечима Санеле Микић, директора ЈУ Дјечији вртић „Лариса Шугић“, сав приход је намијењен штићеници вртића која је изгубила мајку.

Наша жеља је да јој бар мало уљепшамо предстојеће новогодишње и божићне празнике, да обрадујемо њеног оца, брата и сестру, али и да подстакнемо наше суграђане на хуманост“, истакла је Микићева.

30. децембра у згради Дјечијег вртића биће организована Новогодишња забава под називом „Зимска бајка“, гдје ће малишани уприличити богат културно-забавни програм за њихове родитеље и пријатеље вртића. Том приликом представници компаније „Фагус“ уручиће пакетиће за малишане которварошког вртића.

(www.opstinakotorvaros.com)