МИЛЕKИЋУ ПЕХАР НА 19. МЕМОРИЈАЛУ „МИЛЕНKО БИЛБИЈА“

Јуче је у просторијама угоститељског објекта „Деус“ одржан 19. традиционални меморијални турнир посвећен нашем истакнутом члану Миленку Билбији. Због постојеће ситуације, турнир је ове године окупио мањи број такмичара у односу на претходне године. Наступило је 18 играча из општина: Kотор-Варош (13), Kнежево (3), Рама (1) и Бањалука (1).

Играло се 7 кола уз темпо игре од 15 минута по играчу. На почетку турнира присутнима се обратио предсједник клуба Сергеј Молчанов, а затим и Миленкова супруга, Мира која се захвалила свим такмичарима и спонзорима, а уједно и повукла први потез на мечу Молчанов и Алексић.

Највише успјеха је имао ФМ Милекић Даниел из Бањалуке, иначе некадашњи члан нашег клуба, са 6,5 поена. Друго мјесто припало је Јотановић Драгославу са 5,5 поена, колико је имао и трећепласирани Станковић Драган.

Тројица првопласираних су награђена новчаним наградама и дипломама, а побједнику је припао и шампионски пехар. Награде је уручила Мира Билбија и након тога прогласила турнир затвореним.

Организацију турнира су помогли: књиговодствени сервис „Благојевић“, самостални синдикат средње школе „Никола Тесла“, „Деус“, и господин Недељко Марковић.