Миленко Бато Стојановић огребао нови „Пежо 208“

Миленко Стојановић Бато из Котор Вароша одвезао је данас кући нови “пежо 208” који је добио на гребалици “Лутрије РС”.

Дани уочи Нове године били су посебно срећни за њега. Неколико дана прије Нове године у Котор Варошу је купио гребалицу “седмица” и на њој добио 50 марака. Данима је, каже, носио у новчанику, а онда је испред “Боске” у Бањалуци наплатио добитак и купио десет нових гребалица. Потајно се надао добитку, али није ни слутио да ће сјести за волан једног од “Пежоових” четвороточкаша.

– Донио сам гребалице кући да заједно са супругом и дјецом огребемо. Сви смо били узбуђени, понајвише дјеца. “Седмица” коју сам ја огребао донијела нам је нови аутомобил који ћу поклонити старијој кћерки Сандри. Бољи поклон за Нову годину нисмо могли пожељети – испричао је Стојановић и додао да ће и даље наставити да купује срећке јер, како у шали каже, треба да огребе аутомобил и за млађу кћерку.

Иако је ово једна од највриједнијих награда коју је добио, није једина. Прије двије године, у исто вријеме на греби је добио 500 марака.

– Након два дана родило нам се унуче. Све те паре смо потрошили на славље са родбином и пријатељима – рекао је Стојановић и додао да му је аутомобил десета награда коју је добио на лутрији.

Стојановић је за воланом већ скоро двије деценије,15 година је возио аутобус, а послиједње четири ради као таксиста. Мјештани Котор Вароша познају га као племенитог и вриједног човјека, а његов добитак прославили су заједно с њим.

– Телефон непрестано звони, честитају сви и кажу да сада вјерују да није намјештен добитак и да ће и они окушати срећу – казао је Стојановић и додао да ће већ данас купити нову срећку, јер како каже ко не игра, не може ни да добије.

Поносни отац троје дјеце и дјед два унучета не крије радост због добијене награде, али изнад свега у Новој години жели здравље за себе и своје најмилије.

Извршни директор у “Лутрији РС” Владимир Кежић уручио је кључеве “пежоа 208” срећном добитнику из Котор Вароша и истакао да је ово само једна од вриједних награда које доноси гребалица “седмица”.

(mojkotorvaros.com)