Милеж градња освајач Зимског турнира у малом фудбалу „Котор Варош 2016“

Вечерас је финалном утакмицом између екипа Милеж градње и Спортека, у которварошкој спортској дворани, пред око 200 гледалаца, завршен Зимски турнир у малом фудбалу „Котор Варош 2016“ у организацији ЈУ „Центар за културу, спорт и информисање“. У узбудљивој и атрактивној финалној утакмици пуној преокрета екипа Милеж градње славила је на крају резултатом 4:2.

Већ у првој минути „грађевинари“ су показали да озбиљно рачунају на највиши пласман, Деан Сердар је погодио за вођство од 1:0. Спортек послије уводног „шок гола“, полако преузима иницијативу, коју крунише голом у 9. минуту, стрелац је био Енис Мушановић за 1:1. Минут касније Санди Бехарић евроголом доноси својој екипи предност од 2:1, што је и био резултат првог полувремена. Друго полувријеме боље отвара Милеж градња, и у 14. минуту другим поготком Сердара изједначује резултат на 2:2. У слиједећем минуту потпуни преокрет. Никола Жарић користи збуњеност одбране Спортека и доводи своју екипу у вођство од 3:2. До краја смо гледали опсаду гола Милеж градње, али без резултата, да би у посљедњем минуту утакмце „тачку на и“ ставио Игор Малетић за коначних 4:2 и почетак побједничког славља.

За најбољег играча турнира проглашен је играч Спортека, Санди Бехарић који је са 11 постигнутих погодака био и најбољи стрелац. Признање за најбољег голмана заслужено је отишло у руке Бориса Јовичића, голмана шампионске екипе Милеж градње.  Захвалницу за допринос развоју которварошког спорта др. Петку Крчићу, на завршној церемонији додјеле награда уручила је директорица Центра за културу, спорт и информисање, Весна Нарић. Награде, пехаре и дипломе најбољим екипама и појединцима уручили су начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Општине Котор Варош, Радислав Петрушић и др. Петко Крчић испред генералног спонзора турнира, ЗУ Стоматолошка ординација „Крчић 2“.

Поред генералног спонзора, заначајан допринос организацији турнира дали су и ГЛ Сервис, Хаџирић- Дадо д.о.о., УР „Град“, АБЦ Спортинг, Грађус, Кафе бар Кец, Цабо Транс, Акрополис, Квимпекс, Елли Бар, Пекотека Барач, Кафе бар XL, док су спонзори наградне игре за гледаоце били Наша кафаница и Бор Петрол.   В.Ђ.

Резултати финалне вечери:

Четвртфинале1/4
Милеж градња – Примула  2:0
Квимпекс – Месница „ББ  1:1  сед. 3:1
Спортек – Е-Промет Грабовачка ријека  0:0 сед. 3:1
Грабовица – Грађус  4:1

 Полуфинале1/2

Милеж градња – Квимпекс  0:0 сед. 2:1
Спортек – Грабовица  10:1

Велико финале
Милеж градња – Спортек  4:2

milez gradnja sampionskasportek finalnanagradjivane mileznagradjivanje sporteknagradjianje sandingradjvanje golmanzahvalnica petkofinalna slikanagradna igranagradna igra 1finalna utakmica 1finalna utakmicaorganizatorpehari