Мјесна заједница Котор Варош подијелила 300 новогодишњих пакетића

Јуче је Дједа Мраз заједно са помоћницима Баком Мразицом и Вилом подијелиo око 300 пакетића које је Мјесна заједница Котор Варош прикупила у оквиру акције „Пакетић пун љубави“.
Из мјесне заједнице Котор Варош захваљују се свима који су подржали ову акцију и у овим тешким временима подржали ову јединствену прилику да се обрадују наши најмлађи суграђани.

„Драго нам је што смо за вријеме поста и празничног даривања успјели да скупимо оволики број пакетића, које смо подјелили најмлађим суграђанима и донијели осмијех на њихова лица. Захваљујемо се свима који су нас подржали и обезбиједили овако квалитетне пакетиће, као и волонтерима који су се потрудили да уљепшају ову акцију“, изјавио је Станко Тепић, предсједник Савјета мјесне заједнице Котор Варош.

Велики допринос су дали:
Актив младих Српске демократске странке Котор Варош предвођен Александром Лујићем одборником у СО Котор Варош, МГ Систем Котор Варош, Војка и Илија Дубочанин, Миленко Дубочанин, Радојица и Дара Благојевић, Горан Чупић, Дражен Симуновић, Гал и Марина Кршић, Драгица Тепић и др.

Мјесна заједница Котор Варош покретач је више акција, а ова акција која траје 5 година сваке године континуирано расте.