Мјесна заједница Котор Варош подијелила пакетиће

Јуче је Дједа Мраз заједно са помоћницима Баком Мразицом и Вилом подијелиo око 250 пакетића које је Мјесна заједница Котор Варош захваљујући вама, нашим хуманим суграђанима прикупила у оквиру акције „Пакетић пун љубави“.

Захваљујемо се свима који сте подржали ову акцију и у овим тешким временима подржали ову јединствену прилику да се обрадују наши најмлађи суграђани.Велики допринос су дали:ЈУ Дјечији вртић „Лариса Шугић“ Котор Варош,Актив младих Српске демократске странке Котор Варош,МГ Систем и МГ Деко Котор Варош,Радојица и Дара Благојевић, Дражен Симуновић,Гал и Марина Кршић и многи други.

„Драго нам је што смо за вријеме поста и празничног даривања успјели да скупимо оволики број пакетића, које смо подјелили најмлађим суграђанима и донијели осмијех на њихова лица. Захваљујемо се свима који су нас подржали и обезбиједили овако квалитетне пакетиће, као и волонтерима који су се потрудили да уљепшају ову акцију“- рекао је Станко Тепић, предсједник Савјета мјесне заједнице Котор Варош.Мјесна заједница Котор Варош је покретач бројних акција и увијек стоји на услузи својим суграђанима.