Мјесна заједница Котор Варош подијелила Васкршње пакете

Поводом највећег хришћанског празника Христовог васкресења Мјесна заједница Котор Варош  подијелила је пакете који су прикупљени у оквиру Васкршње акције.

Васкршњу акцију организовала је Мјесна заједница Котор Варош, која већ постаје традиционална јер постоји велики број правних и физичких лица која је подржавају.

“У току Васкршње акције прикупљен је рекордан број пакета, који су већином подијељени  породицама на подручју мјесне заједнице Котор Варош, док је мањи дио подијељен на подручју мјесних заједница Врбањци, Забрђе и Масловаре. Дио пакета који је остао биће подјељен у току наредне седмице лицима која буду имала оправдану потребу. Због негативног утицаја објаве слика МЗ Котор Варош је одлучила да не објављује слике лица којима су пакети додијељени, такође највећи број лица која су подржали ову акцију жеље ли су да буду анонимни. На овај начин желимо да им уљепшамо дане најрадоснијег хришћанског празника, те  да васкршња радост буде што већа. Захваљујем се свим правним и физичким лицима која су с обзиром на тренутну ситуацију у држави подржали ову акцију и на тај начин показали да је Котор Варош општина хуманих људи који су и у најтежим тренутцима ту за своје суграђане. Такође, свим суграђанима испред Савјета мјесне заједнице Котор Варош срећан Васкрс уз традиционални поздрав „Христос васкрсе – Ваистину васкрсе“, изјавио је Тепић Станко, предсједник Савјета МЗ Котор Варош.

Васкршње пакете подјелили су Станко Тепић и Сања Благојевић члан Савјета МЗ Котор Варош,

Да се подсјетимо да Мјесна заједница Котор Варош организује бројне акције за помоћ суграђанима.