Мјесна заједница Котор Варош подијелила Васкршње пакете

Поводом највећег хришћанског празника Христовог васкресења Мјесна заједница Котор Варош  подијелила је пакете који су прикупљени у оквиру Васкршње акције.

Васкршњу акцију Мјесна заједница Котор Варош организовала је трећу годину за редом, а према ријечима предсједника Савјета мјесне заједнице Котор Варош,  Станка Тепића ова акција постаје традиционална јер постоји велики број правних и физичких лица која је подржавају.

“У току Васкршње акције прикупљено је 26 пакета, који су већином подијељени  породицама на подручју мјесне заједнице Котор Варош, док је мањи дио подијељен на подручју мјесних заједница Врбањци, Забрђе и Масловаре. На овај начин желимо да им уљепшамо дане најрадоснијег хришћанског празника, те  да васкршња радост буде што већа. Захваљујем се свим правним и физичким лицима која су с обзиром на тренутну ситуацију у држави подржали ову акцију и на тај начин показали да је Котор Варош општина хуманих људи који су и у најтежим тренутцима ту за своје суграђане. Такође, свим суграђанима испред Савјета мјесне заједнице Котор Варош срећан Васкрс уз традиционални поздрав „Христос васкрсе – Ваистину васкрсе“, изјавио је Тепић Станко, предсједник Савјета МЗ Котор Варош.

Васкршње пакете су подјелили Станко Тепић- предсједник Савјета мјесне заједнице Котор Варош,  Марина Радињић и Борис Каралић- чланови Савјета.

Да се подсјетимо да Мјесна заједница Котор Варош организује бројне акције за помоћ суграђанима, те је тако и у борби против невидљивог непријатеља вируса корона једна од кључних фактора за сузбијање овог вируса на нашем подручју.