Мјесна заједница Котор Варош подијелила Васкршње пакете

Поводом највећег хришћаноског празника Христовог васкресења мјесна заједница Котор Варош  подијелила је пакете помоћи који су прикупљени у оквиру Васкршње акције.

Васкршњу акцију мјесна заједница Котор Варош покреће другу годину за редом, а према ријечима предсједника Савјета мјесне заједнице Котор Варош Станка Тепића ова акција могла би да постане традиционална јер постоји велики број правних и физичких лица која је подржавају.

“У току Васкршње акције прикупљено је 30 пакета чија се вриједност креће око 50 КМ. Већина пакета подијељена је најугроженим породицама на подручју мјесне заједнице Котор Варош, док је мањи дио на подручју мјесних заједница Врбањци, Крушево Брдо и породици Беговић у Забрђу. На овај начин желимо да им уљепшамо предпразничне и дане најрадоснијег хришћанског празника, те  да васкршња радост буде што већа. Захваљујем се свим правним и физичким лицима која су подржали ову акцију и на тај начин показали да је Котор Варош општина хуманих људи. Такође, свим суграђанима испред Савјета мјесне заједнице Котор Варош желим мир, здравље и благодат уз традиционални поздрав Христос васкрсе – Ваистину васкрсе“, изјавио је Тепић Станко, предсједник Савјета МЗ Котор Варош.

Пакете су подјелили Станко Тепић- предсједник Савјета мјесне заједнице Котор Варош,  Марина Радињић и Борис Каралић- чланови Савјета.