Mладост славила у Прњавору

Кошаркаши Которварошке ,,Младости“ синоћ су у Прњавору остварили своју прву побједу у овогодишњем такмичењу, а савладана је екипа ,,Булдогс“ из Прњавора резултатом 72:70.

Которварошани су лоше отворили утакмицу, те је домаћа екипа у једном моменту имала +20 поена разлике. Прва четвртина завршена је резултатом 23:8 у корист домаћина.

Которварошани су били бољи у другој четвртини у којој се могла видјети велика жеља гостујућих играча који су успијели да смање заостатак из прве четвртине, те на полувремену одлазе са заостаком од 8 поена. Полувријеме је завршено 40:32 у корист екипе из Прњавора.

Трећа четвртина завршена је резултатом 54:53 за Булдогсе, али се јасно видјело да се гости из Котор Вароша неће предати без борбе.

Шутеви за три пона Дениа Варошић вратили су гостујућу екипу у игру, а подршку су му дали Лука Поповић и Кршић Његош који су константно топили разлику противника.

У неизвјесној завршници утакмице, Драган Војин погађа зицер, а затим и два бацања којим ставља тачку на овај меч који је заршен резултатом 72:70 за Которварошке кошаркаше.

КК Младост: Драган Војин 22, Дени Варошић 21, Лука Поповић 14, Његош Кршић 14, Адам Јокановић 1.