„Мршав“ бод Младосташа

У утакмици 13. кола Регионалне лиге РС – група „Запад“, по изузетно лијепом времену за игру, Младост и Гомјеница су подијелили бодове у суботњој утакмици, одигравши 0:0. Иако лишени услуга капитена Вученовића и везисте Мушановића, Младосташи су од самог старта кренули офанзивно и гостима дали до знања да у овој утакмици желе сва три бода. Домаћин је најближи вођству био у 40 и 76. минуту, када су се у изгледним шансама нашли Радивојевић и Бабић, али се мрежа иза Тадићевог гола није затресла. Гости који су дошли са јасном намјером да из Котор Вароша однесу бод, то су са изузетно дисциплинованом игром у дефанзиви и успјели, мреже су до краја сусрета остале нетакнуте. Послије 13 првенствених кола Младост се налази на 8 мјесту са освојених 18 бодова. Наредног викенда у оквиру 14. кола, наши фудбалери гостују у Горњим Подградцима екипи Слога Дипо.

ФК МЛАДОСТ – ФК ГОМЈЕНИЦА 0:0
Стадион: Младости, Гледалаца: 50, Судија: Славен Јелић , Помоћници: Марко Ерак и Александар Милаковић, Делегат: Дејан Шипка, Жути картони: Ђаковић, Ђурић (Младост), Мршић, Зорић (Гомјеница).

ФК МЛАДОСТ: Кутић, Тешић, Трифковић (од 46. мин. Ђурић), Хаџиселимовић, М. Тепић (од 73. мин Башић), А.Тепић, Бабић, Ђукић, Ступар, Радивојевић (од 68. мин Јурић) , О. Ђаковић.
ФК ГОМЈЕНИЦА: Тадић, Бјељац ( од 60. мин Зорић), Бјелобрк, Драганић, Милошевић, Крећа, Мршић, Кнежевић, Лајић, Давидовић, Пантош.