МЗ Котор Варош организује „Час правних савјета“

Мјесна заједница Котор Варош у сарадњи са Адвокатском канцеларијом Жељко Бубић, у уторак 05.11.2019. године, са почетком у 18 часова организује „Час правних савјета“. Час правних савјета одржаће се у просторијама мјесне заједнице Котор Варош, овјекат кино сале улаз од игралишта Центра за културу, спорт и информисање.

На питања грађана, одговоре кроз бесплатне правне савјете даваће Мр Станко Тепић, аутор и уредник странице „Јустиција“ и Жељко Бубић адвокат из Котор Вароша са канцеларијом у Бањој Луци.

„Као правници и адвокати желимо да нашим суграђанима појаснимо поједина правна питања и на тај начин олакшамо остваривање грађанских и политичких права која им гарантују законска рјешења по разним областима права“, изјавио је Мр Станко Тепић.

Као разлог организовања наводе да се велики број грађана свакондевно сусреће са бројним проблемима и недоумицама везаним за рјешавање њихових правних питања.

„У свакодневном раду примјетили смо да грађани имају проблем са непознавањем процедура пред надлежним инстанцама због чега смо се и на овај начин, путем бесплатних правних савјета, жељели приближити грађанима и ставити на располагање наша знања и вјештине. На тај начин им желимо помоћи, уједно приближавајући правну науку и правне теме суграђанима, са јасном поруком да не треба да се уздржавају у предузимању правних радњи пред надлежним правосудним инстанцама, већ напротив да позитивно ријеше своје питање“, изјавио је адвокат Жељко Бубућ.

Организатори истичу да ће поред овог часа у наредном периоду бити доступни нашим суграђанима, те да се исти  могу обратити за правну подршку.